Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120 in /var/www/vhosts/finut.nl/webspace/httpdocs/finut.nl/wp-includes/wp-db.php on line 1484 FINUT - Werkwijze

Werkwijze

Ik wil graag een zorgverlener zijn waarmee je een vertrouwensband mee krijgt, die aansluit bij jouw levensopvatting en levenswijze, waar je jezelf bij kunt zijn . Ik maak duidelijke afspraken waardoor je weet op welke tijd ik aanwezig ben. Je kunt er op vertrouwen dat bij bijzondere omstandigheden ook een beroep op mij gedaan kan worden buiten de afgesproken uren.

Ik geef begeleiding in het aanbrengen en behouden van structuur en regie over je persoonlijke leven. Zorg dat je een dagstructuur hebt, activeer de bewegingsmogelijkheden die je nog hebt, plan activiteiten in en vergroot de sociale contacten en leefomgeving. 

Mijn cliënten geven aan dat ze heel tevreden zijn, ze ervaren rust, het geeft hun vertrouwen, ze voelen zich veilig en kunnen zichzelf zijn. Anderen geven aan dat hun angst en paniekaanvallen verminderd zijn. Ook hoor ik regelmatig dat ze zich lichamelijk veel beter zijn gaan voelen.

Uiteraard kan ik ook begeleiden bij het doen van boodschappen, naar afspraken, doktersbezoeken en andere vormen van activiteiten met instanties.

Ook het afwikkelen en onderhouden van contacten met instanties, bedrijven en instellingen is geen probleem.